SCHOONHEIDS
PRODUCTEN

COULEUR CARAMEL

Jannie’s werkt met Couleur Caramel voor de visagie, maar verkoopt het ook in haar salon. Couleur Caramel heeft een unieke en trendy natuurlijke make-up lijn. Met een ruime keus aan verschillende make-up producten in een groot assortiment kleuren. Couleur caramel make-up staat bekend om haar originaliteit in kleurenpalet. Er zijn alleen al meer dan 100 kleuren natuurlijke oogschaduw! En natuurlijk 100% biologisch.

LES GAVOTS DE PROVENCE

Les Gavots de ProvenceLes Gavots de Provence is een 100% natuurlijk product waarin u de Provence herkend. De lijn is gebasseerd op phytotherapie. Dat wil zeggen dat de grondstoffen zorgvuldig zijn geselecteerd uit bloemen, planten en karuiden. Maar wel zoveel mogelijk van planten die afkomstig zijn uit de Provence.
Ingrediënten zijn bijvoorbeeld plantenoliën, bloemenwaters, plantextracten (o.a. van kamille en hamamelis) en vruchtenextracten (o.a. abrikoos en perzik). Deze geven de producten ook hun natuurlijk parfum.

Crème-emulsies worden gevormd door o.a. amandelolie, olijfolie, jojoba en soja. Als conserveringsmiddel wordt puur natuurlijk grapefruitextract gebruikt en etherische oliën. In Les Gavots zitten geen synthetische geurstoffen, minerale oliën, conserveringsmiddelen en emulgatoren. En is niet op dieren getest!

De producten van Les Gavots hebben de geur die kenmerkend is voor de Provence. Een belangrijk aspect is dat ze ook een doeltreffende verzorging hebben en heilzame werking die in bloemen, planten en kruiden aanwezig zijn. Deze heeft de mens van nature nodig. Naast gezichts- en lichaamsverzorging voor dames en heren,
is er ook verzorging voor de sporter en producten voor het gevoelige babyhuidje.